תאריך לידה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

08/12/2005 | 18:53 | מאת: אתי

נולדתי ב-6 במאי 68 מה אפשר לדעת בפנג שואי על תאריך זה באופן כללי ובפרט על פרנסה? א ועיסוק? אודה על תשובתך

היי אתי, לפי הפנג שווי ישנן 2 דרכים לנתח תאריך לידה של אדם: הדרך הכללית יותר - 9 star Qi הצ'י של תשעת הכוכבים והדרך המפורטת יותר, הנקראת 4 עמודי הגורל, שזה ניתוח שנעשה בתשלום. מכאן אוכל לתת לת את הניתוח הכללי יותר: קי 5 – כוכב אדמה. מרכז. טאי צ'י. לכוכב זה נמצא במרכז והכל עובר דרכו. אין לו מקום מוגדר במשפחה, אולם הוא מסמל את ההשראה על המשפחה. אלו אנשים שתמיד ימצאו עצמם במרכז העניינים: מנהיגים ומורים מלידה, ואנשים עלולים להישען עליהם ולבקש עצה גם אם אין זה נח להם, מצב העלול להתיש אותם. אנשי 5 = אדמה עמידים ויכולים להיות במצבים של הרבה עליות ומורדות בחיים. אלו אנשים הנוטים ללמוד דברים על בשרם והכל "עובר" דרכם: גם דברים נעימים וגם כואבים. בתחום המקצועי האפשרויות הן בתחום הדיפלומטיה, הפוליטיקה, הוראה והנהגה. גם עסקים אפשרי, וגם מסעדנות ומכירות (מקצועות מקורקעים). אשמח לקבל תגובתך לאור הכרותך עם עצמך, ערב טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי