למכור את הדירה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

28/11/2005 | 16:12 | מאת: דיקלה

שלום רב! רציתי לשאול אנו מנסים למכור דירה כבר במשך שנה וחצי ועדיין לא התמזל המזל מה ההית מציעה לשנות? על מנת למכור אותה כמה שיותר מהר תודה מראש!

היי דיקלה, ראשית, לפנות את האזור הדרום מזרחי הקשור לשפע ולקלילות מחפצים כבדים, לתלות באזור הזה תמונה של הדירה ולכתוב עליה "נ מ כ ר ה ". באזור הצפון מערבי, הקשור לתמיכה, להניח בתוך קופסאת מתכת עגולה הסגורה במכסה מכתב ליקום מאשר כי מסכימים לפנות את הדירה מדייריה הנוכחיים, והמזמין את הדיירים הנכונים לדירה הזו, עם פירוט אישי שלכם לגבי המכירה. יש להוציא מהבית כל מצב של אגירה: חצפים ובגדים ישנים שאינם בשימוש זמן רב. לסדר את הטעון תיקון. להדליק במבער שמן ארומטי כמו תמוז או וניל. בימי שישי לערוך טיהור אנרגטי של הבית עם מקל קטורת ולבקש את השינוי המיוחל. יש דיווחים מאנשים שעשו את הנ"ל בהתכוונות שאכן זה קרה. אשמח לשמוע חדשות טובות, חמדה www.quantumleap.co.il

28/11/2005 | 19:12 | מאת: דיקלה

למה דילגו עליי?

דיקלה? חמדה

מנהל פורום פנג שווי