אנרגיות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

21/10/2005 | 20:57 | מאת: אנני

היי חמדה, האם בסידור הרהיטים בצורה אחרת בבית שלי תיתכן העובדה כי אני אקבל אנרגיות שונות ? אני קוראת פה, ובאמת מתעניינת- איך העובדה כי אני את מיטתי בחדר השינה שלי בפוזיציה אחת תעזור לי לקבל אנרגיה אחת?

היי אנני, ברגע שאת מעמידה רהיטים בצורה מסויימת, מתרחשים כמה דברים: 1. כאשר את בחדר ואת יושבת, נניח, פניך יופנו לכיוון כלשהו (אולי תומך ואולי לא). 2. שוב, כאשר את יושבת, לדוגמא, את סופגת את האנרגיה הקיימת באותו אזור. יתכן שכאשר הכסא עמד במקום אחר בחדר היתה שם אנרגיה שונה, ואז ספגת אותה. 3. כל האווירה בחדר משתנה, וזה גם משפיע עליך. 4. יכול להיות שזה יגרום לך לשבת ממש מול דלת הכניסה לחדר, או אולי עם הגב אליה, או במקום כזה שתוכלי לראות מי נכנס ויחד עם זה לא לשבת ממש מולה, וכו'. זה נכון גם לגבי המיטה בחדר השינה. חג שמח, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי