שאלה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

19/10/2005 | 21:00 | מאת: שלי

מהם הגורמים שלדעתך עלולים לעקב את מכירת הבית אני מזה כשנה מנסה למכור את הבית ולא מצליחה ? אני גרה בבנין בן 4 קומות בקומה שלישית דירה 11 בכיון צפון מערב בכיון לים . ומה עלי לעשות כדאי למכור מהר יותר??? וחוץ מזה האם חיות בבית הוא סמל גם כן ? ואם כן מה מסמלות נמלים כשהבית נקי לגמרי וגם חרק המספרים חרק?. ונעלים הרבה בחדר על מה זה משפיע לרוב??

היי שלי, לגבי מכירה הדירה, תנסי את העצות שלהלן. ראיתי את ההשפעה שלהן: ראשית, לפנות את האזור הדרום מזרחי הקשור לשפע ולקלילות מחפצים כבדים, לתלות באזור הזה תמונה של הדירה ולכתוב עליה "נ מ כ ר ה ". באזור הצפון מערבי, הקשור לתמיכה, להניח בתוך קופסאת מתכת עגולה הסגורה במכסה מכתב ליקום מאשר כי מסכימים לפנות את הדירה מדייריה הנוכחיים, והמזמין את הדיירים הנכונים לדירה הזו, עם פירוט אישי שלכם לגבי המכירה. יש להוציא מהבית כל מצב של אגירה: חצפים ובגדים ישנים שאינם בשימוש זמן רב. לסדר את הטעון תיקון. להדליק במבער שמן ארומטי כמו תמוז או וניל. בימי שישי לערוך טיהור אנרגטי של הבית עם מקל קטורת ולבקש את השינוי המיוחל. יש דיווחים מאנשים שעשו את הנ"ל בהתכוונות שאכן זה קרה. לגבי החרקים - אולי ישנם סדקים שדרכם הנמלים נכנסות. אנשים המבינים באבנים אומרים שיש להחזיק בבית אבן רובי ולהחזיק אותה על הצ'אקרות מידי פעם, ואחת התכונות שלה היא להגן על הבית מפני זוחלים. בהצלחה! ואשמח לקבל דיווח, חג שמח, חמדה www.quantumleap.co.il

מנהל פורום פנג שווי