עייפות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

31/05/2005 | 14:30 | מאת: צוף

לחמדה היקרה שמי צופית ת.ל 13.05.70, אני סובלת מעייפות ייתר {משעברנו דירה כשנה וחצי} ולאחרונה המצב החמיר יותר שאים יש פיתרון בפנג שווי לעייפות תודה רבה

היי צוף, האם את ישנה טוב? האם את ישנה רצוף? האם יש אפשרות לישון בחדר אחר בבית כדי לבחון את מידת העייפות שלך? נראה לי ששינה בחדר אחר תיתן תשובה לגבי חדר השינה שלך. אם זה יפתור את הבעיה, את יודעת מה לעשות. אם לא, כדאי לעשות איבחון לבית ולראות אילו אנרגיות יש בו ואיך אפשר לשפר אותן כך שתהיה להן השפעה טובה עליכם מכל הבחינות. ספרי מה קורה לאחר שינה בחדר אחר, שינה ערבה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי