מכירת דירה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

26/03/2005 | 15:59 | מאת: לימור

שלום אני לא יודעת עד כמה השאלה רלוונטית לתחום, אבל אני אנסה בכל זאת: אני מנסה למכור את הבית שלי כבר תקופה די ארוכה ללא הצלחה הנתונים האובייקטיבים של הדירה לא רעים בכלל, מגיעים לקוחות פונטציאלים, רובם מתרשמים לטובה אך משום סיבה הנראת לעין (סיבה רצינית, אובייקטיבית), הם פשוט נעלמים האם יש איזושהי דרך לעודד אנשים לרכוש אותה? תודה מראש על כל סיוע

היי לימור, ישנם כמה דברים שניתן לעשות: 1. לפנות את האזור הדרום מזרחי, הקשור בשפע, ולתלות שם תמונת הדירה כשכתוב עליה "נ מ כ ר ה " 2. לשים בפינה הצפון מערבית, הקשורה לתמיכה, קופסת מתכת עגולה סגורה במכסה, כשבתוכה יש מכתב ליקום המסכים לפנות את הדירה מדייריה הנוכחיים, והמזמין את הדיירים הנכונים לדירה זו, ופירוט אישי שלכם לגבי המכירה. 3. להדליק במבער שמן ארומטי תפוז או וניל. 4. להוציא מהבית כל דבר הגורם לו להיות במצב אגירה, בגדים וחפצים שאין צורך בהם ושלא היו בשימוש זמן רב. 5. בימי ששי בבקר לעשות טיהור עם מקל קטורת ובו לבקש את השינוי המיוחל. יש הרבה דיווחים על הצלחות, ואשמח לשמוע גם ממך. בהצלחה, חמדה

11/06/2005 | 17:14 | מאת: דודו טופז

WTF !! מה לעזאזל !! את לא מתביישת !

מנהל פורום פנג שווי