שיטות חישוב ויסודות

דיון מתוך פורום  פנג שווי

10/03/2005 | 14:23 | מאת: קוקי

מה בנוגע לספרים בשיטות אחרות. פנג שווי מעשי וכד' האם צריך ללכת גם לפי החישובים שלהם? או עפ"י 5 היסודות של האסטרולוגיה הסינית? ומה אם לפי אסטרולוגיה סינית אני חזיר-אש? והוא סוס - עץ ? האם להתייחס ליסודות אלה? או רק לפי חישוב שנת הלידה? כלומר - בחישוב אני מערבית שם שולטת מתכת. ואם אני אש לפי אסטרולוגיה סינית אז מה טוב לי? האם צריך במקרה זה לשנות את הגורל? לפי הפנג שווי... תודה

היי קוקי, כאשר מדברים על פונג שווי - מדברים על מבנה. כלומר - איך המבנה יכול לתמוך בך ובחייך. את מתייחסת לדברים אחרים כמו אסטרולוגיה אישית (סינית או מערבית). ואין לערבב ביניהם. לגבי הספרים כמו פונג שווי מעשי - אינני יודעת לאיזה ספר את מתייחסת (והאמת שאינני מכירה את כולם), אבל בספרים הללו מתייחסים - בדרך כלל לרמה הראשונית של המבנה = הבגוואה, שהיא הבסיס לכל, אבל כאשר את מסדרת בית ע"פ הבסיס בלבד, את מקבלת תמיכה בהתאם (ולפעמים זה עושה נפלאות, כך שאינני פוסלת זאת). לגבי השאלות שלך על האלמנטים שלכם - כאמור, זו לא הפינה. הרבה אור ואהבה, חמדה

01/06/2005 | 16:31 | מאת: טלי ברזני

בעיות ריכוז וקשב

מנהל פורום פנג שווי