מיקום מיטות בחדר ילדים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

22/09/2004 | 15:23 | מאת: נופר

שלום לך חמדה סוף סוף מצאתי מישהי שאוכל להתייעץ בקשר לילדיי.!!!! יש לי 2 ילדים: בת עדן בת שנתיים (4.7.2002) ובן נועם בן עשרה חודשים (18.11.03 לנועם ישנה בעיה בריאותית - רפלוקס ב2 כליותיו, כאשר כליה אחת עם דרגה 5 והיא לא מפותחת וכליה השניה היא בגודל סביר ורפלוקס בה בעל דרגה שתיים. הוא לא מקבל טיפול אנטיביוטי מונע ותודה לאל לא היו אירעים של דלקות. הטיפול היחידי שהוא מקבל פעם בשבועיים שלוש, זה דיקור מחטים המותאם לתינוקות. אנחנו גרים בדירה בת 3 חדרים וגינה. עד עכשיו הילדים ישנו בממ"ד, לשניהם השינה לא הייתה שקטה והבת נוהגת מדי לילה להגיע למיטה שלנו (שינוי כיוון ) ונועם מתעורר לעיתים קרובות מאוד בבכי. מאחר ואני מאמינה מאוד בתורות סיניות וביניהם פנג שאוי, החלטנו לבנות עוד חדר נוסף באותו שטח של הדירה (רה אירגון) ושם למקם חדר שינה של ילדינו והממ"ד להפוך לחדר משחקים, יצירה , צפייה בטלוויזיה וכו'. לפי הבנתי בחדר החדש אין הרבה אופציות למיקום המיטות של ילדים. החלון והדלת הם באלכסון אחד לשני והחדר דיי קטן - 7 מ"ר. האם תוכלי להמליץ לי איך כדאי למקם את המיטות של הילדים? במיוחד בהתחשב בבעיה רפואית של בני ובטיפולים של הדיקור אשר גורמים להנעה תהליכים וזרימת הצ'י בתוך האיברים איזון וכו' אני מאמינה שבכדי להצליח בטיפולים שהוא עובר צריך לצרף גם פאקטור של אנרגיות חיצוניות שיגרמו לסינרגיזם בטיפולים. אני מודה לך מאוד מאוד ומחכה לתשובתך בקוצר רוח. אולי יש לך המלצות לגבי אלמנטים מיוחדים בעיצוב החדר החדש והממ"ד אני רוצה מאוד מאוד שיהיה להם ולנו טוב. בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה - נופר

היי נופר, סוג האנרגיות הקיימות בבית מורכב מהרבה מאוד גורמים: מגיל הבית, ממיקום החזית שלו, מהשפעת הסביבה, מהמבנה זלו, מהקרקע, מהחלוקה של החדרים והמיקום שלהם, וכו'. כפי שאת רואה, מאוד יהיה קשה לי לומר לך הרבה מבלי באמת לבדוק אותו. מה שכן אוכל לעשות, זה להמליץ לך המלצות כלליות, הטובות בדרך כלל, ואת תשתדלי ליישמן ככל שחלל החדר יאפשר זאת. 1. נתחיל עם הכיוונים התומכים בילדים: הקוואה של עדן = המספר המסמל את הכיוונים התומכים בה = 8: הצלחה גדולה = דרום מערב, בריאות = צפון מערב, מערכות יחסים = מערב, כללי ולימודים = צפון מזרח. הקוואה של נועם = 6, והכיוונים שלו - עם אותן הכותרות: מערב, צפון מזרח, דרום מערב, צפון מערב. כלומר, אם את יכולה להעמיד את ראש המיטה שלו או לכיוון מערב או לכיוון צפון מזרח - הוא יקבל את מירב התמיכה של הצ'י האפשרית. גם שני הכיוונים האחרים טובים, אבל אלו - הטובים מכולם. 2. מאוד כדאי שלא תעמוד מיטה מול דלת הכניסה לחדר. אם אין ברירה, כדאי להעמיד חיץ בין המיטה לדלת. זו יכולה להיות כוננית, או אפילו בובה גדולה שתעצור את זרימת הצ'י החזקה הנכנסת לחדר מלהגיע ישירות אל המיטה שמול דלת הכניסה. 3. כדאי שלא יהיה מראות חשופות בחדר. 4. כדאי שהצבעים יהיו פסטלים, רכים ורגועים. מנ שאני ממליצה לך - אם החדר כבר בנוי - לשבת בערב על שרפרף בחדר, בשקט, לעצום עיניים, ולחוש את האוירה בחדר. מה שאת תחושי - חשים גם הילדים. תראי איך זה מרגיש, ויהיה לך יותר קל להרגיש איך את יכולה לשפר. לדעתי מאוד כדאי לעשות בדיקה לבית בדרך הפנג שווי כדי לראות איך אפשר לעזור לא רק באופן כללי כזה.. במיוחד אם טרם עשיתם את השינויים. כך אוכל לעזור לכם למקם את החדר באזור הטוב ביותר האפשרי מבחינת האנרגיות בבית. את מוזמנת להתקשר עמי בענין הזה 52-3855415 0. בכל מקרה, הרבה בריאות וגמר חתימה טובה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי