מיקום המיטה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

06/06/2004 | 12:51 | מאת: רונית

שלום רב, מיקמתי את מיטתי כך שתתאים לכיוון התומך של הזוגיות שלי. כדי למקם אותה כך נאלצתי לשים את המיטה באלכסון. ברווח שנוצר מאחורי המיטה, מקמתי שולחן קטן ועליו הטלפון שלי, את הספרים (בעצם השולחן הזה היה לצד המיטה). הבעיה שנוצרה היא שהרגליים שלי הם בערך מול הדלת. הם לא בדיוק מול הדלת, בקו ישר זה לא יוצא בדיוק מול הדלת. האם זה בעייתי. רק באופן הזה אוכל למקם את המיטה למול הכיוונים התומך הזה שלי (אין דרך אחרת). מה עושים עם הדלת? איך אני בודקת אם בפאנג שוואי הכוונה כאן היא מול הדלת? ממש? תודה רבה

היי חגית, לגבי הרגלים ודלת הכניסה. אכן, הכוונה ממש מולה. אם זה לא המצב - זה בסדר. אם יש לך חשש, את יכולה לשיון עם דלת סגורה, ואז זה גם בסדר. שבוע מופלא, חמדה

מנהל פורום פנג שווי