סידור חדר שינה בבית חדש

דיון מתוך פורום  פנג שווי

22/05/2004 | 19:55 | מאת: יצחק

אני עובר דירה ומעונין לדעת כיצד הכי טוב לסדר את חדר השינה תאריך לידה שלי: 16.09.1951 תאריך לידה של אשתי: 23.07.1954 כיוונים של החדר: דרום - קיימת נישה בחצי קיר צפון: 2 חלונות ונישה לאכסון מזרח: פנוי מערב: דלת כניסה, דלת למקלחת ודלת לחדר ארונות תודה

22/05/2004 | 20:09 | מאת: יצחק

האם ארונות בצבע אפור מתאימים לנו והאם שיש אדום מתאים לאפור הוא שזה חזק מידי ובמידה וזה לא מתאים מה כן

היי יצחק, אפשרויות הייעוץ שלי כאן מאוד תיאורטיות ומוגבלות, כי בעצם אינני יודעת באמת אילו אנרגיות ישנן בבית שלך. אי לכך, אין לי אפשרות להגיב על צבעים במטבח או בכל חדר אחר, גם לא על אופי הריהוט (כבד / קל) או אופי הוילונות וכו'. לשם קבלת המצות מפורטות על החדרים והמטבח הנך מוזמן להתקשר עמי לתאום ייעוץ בבית. שבוע טוב, חמדה

היי יצחק, ראשית - שיהיה בשעה טובה! אומרים שמשנה מקום משנה מזל - ואני מאחלת שינוי לטובה! נתחיל מהכיוונים התומכים. הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים = 4: הצלחה גדולה = צפון, בריאות = דרום, זוגיות ומערכות יחסים = מזרח, כללי ולימודים - דרום מזרח. הקוואה של רעייתך 8: דרום מערב, צפון מערב, מערב, צפון מזרח. לפי הפנג שווי, שמים את ראש המיטה בכיוון התומך של המפרנס הראשי של הבית (אצל הסינים = הבעל) והוא נותן את חסותו לאשה. אם זה המקרה אצלכם, יש אפשרות להעמיד את המיטה עם הראש למזרח או לצפון או לדרום. אם הבנתי נכון את מבנה החדר, הרי ששינה עם הראש למזרח תגרום לכם לישון עם הרגלים אל דלתות. כדאי לוודא שלא תישנו עם הרגליים מופנות אל דלת הכניסה לחדר. וגם כדאי לוודא שלא תישנו ממש מולה. אם הכניסה לחדר היא קרוב לדרום, נראה שצפון יכול להיות כיוון טוב. בכל מקרה מאוד כדאי שתהיה גישה למיטה משני עבריה, שהחדר יהיה עם אווירה רומנטית, ושלא ישמש גם מחסן קטן על הדרך... כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי