סלון

דיון מתוך פורום  פנג שווי

10/05/2004 | 16:20 | מאת: מ

שלום, אני גרה בדירה שכורה. קיבלתי סלון (3+2+1+1) ממשפחה של חברה שהחליפה לסלון חדש. אין לי כסף לקנות סלון חדש, והוא גם מאד נח. השאלות שלי: 1. אני יודעת שלמשפחה הזו היה הרבה מזל רע בתחום הבריאות (ילד חולה מאד שנפטר). האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי לטהר את הספות ? 2. הספות מאד נוחות אבל מכוערות - מן ריפוד קטיפה בגוונים מזעזעים של ורוד דהוי. האם יש משהו שאני יכולה לעשות? כמו - לצבוע קיר/לצבוע את הספות או רעיונות אחרים? 3. תאריך הלידה שלי: 23/7/78 תודה רבה על תשובתך ועל הפורום המעניין!!!!!!

שלום, נתחיל מהכיוונים. הקוואה שלך = המספר המסמל את הכיוונים התומכים = 2: הצלחה גדולה = צפון מזרח, בריאות = מערב, זוגיות ומערכות יחסים = צפון מערב, כללי ולימודים = דרום מערב. לגבי הספות - יש אפשרות לקנות כיסויים בשלל גוונים. יש גם מספר דגמים. יש אפשרות לשים כריות, מפיות, וכו', כלומר אפשר בעצם להעלים את הריפוד הקיים או לפחות להשתמש בצבע הקיים להוספת אלמנטים כאלה שהוא ישמש רקע לתוצאה מאוד יפה. לגבי הטיהור. אין לי מושג איך אפשר לטהר ספות. אולי לקנות חומר לניקוי ספות ופשוט לנקות אותן היטב עם כוונה שהנקוי ישמש גם ניקוי אנרגטי. אבל את יכולה לטהר את הבית כולו, ומן הסתם זה ישפיע גם על החפצים שבו: קני בחנות טבע מרווה יבשה, שימי אותה על כלי קרמיקה, הציתי, ועם העשן הסתובבי בבית סביב כל הפינות החל מדלת הכניסה עם כיוון השעון. מומלץ ביום ששי בבקר. את יכולה לעשות זאת גם עם קטורת. בהצלחה, חמדה

מנהל פורום פנג שווי