מספר קווה וצבעים

דיון מתוך פורום  פנג שווי

30/04/2004 | 13:47 | מאת: אשרת

שלום, האם רק לפי שנת הלידה מחושב מספר הקווה?משמע כל מי שנולדה כמוני ב1978 תהיה בעלת מספר קווה 2?(האכן חישבתי נכון?)תאריך הלידה המדוייק הוא 12 באפריל 78. לפי חישוב זה האמנם לא כדאי לישון עם הפנים לכיוון צפון?? אני בדיוק עוברת לחדר חדש ויש לי בראש צבע ירוק כהה לקיר אחד שממוקם בצד מזרח,תומכת? שוללת? תחומים הדורשים חיזוק בחיי כעת הם קריירה זוגיות וחברתיות. הרבה תודה על הפורום הזה הוא נפלא.שבת שלום

היי אשרת, אכן - כל הנשים שנולדו בין התאריכים 4.2.78 בצהרים לבין 4.2.79 לפנות ערב יש קוואה זהה שהוא אכן 2. לכל הגברים שנולדו באותה תקופה יש קוואה זהה שהוא 4. ואכן לאנשי קוואה 2 מאוד לא כדאי לישון עם הראש מופנה לצפון. הפנים לצפון דווקא אפשר בזמן השינה. מה שחשוב זה שצ'קרת הכתר תופנה לכיוון תומך. לעומת זאת בזמן ערות, מאוד לא כדאי שהפנים יופנו לצפון אלא - שוב אל אחד הכיוונים התומכים. לגבי הקיר הירוק - לא אוכל להמליץ על צבע מבלי לבדוק אילו אנרגיות ישנן במקום. לגבי חיזוק הזוגיות ומערכות היחסים - אפשר לחזק זאת משני היבטים: האישי = כיוון שינה, שאצלך הוא צפון מערב, ואפשר לחזק את הפינות הדרום מערביות של החדרים בבית ע"י תלית תמונות המסמלות עבורך זוגיות, או לשים שם פסל המסמל עבורך זוגיות. לגבי חיזוק העבודה שלך - תלי תעודות על הקיר הדרומי של חדר העבודה. חן חן על המחמאות, כל טוב, חמדה

מנהל פורום פנג שווי