חדר שינה

דיון מתוך פורום  פנג שווי

26/04/2004 | 09:27 | מאת: ZIZI

לחמדה תודה ברצוני לבדוק את חדר השינה של בני . תאריך הלידה הוא 03.07.72 שעה 8.20 בבקר והיום הוא ישן עם כיוון הראש כלפי צד מערב הבחור טוען ששנתו איננה טובה והוא חסר אנרגיות וחלש איננה בטוחה שרק כיוון השינה הוא הגורם הוא טוען שאיננו מרוכז מספיק. אבקש את תובתך מה ניתן לעשות. בנוסף פינת העבודה שלו עם המחשב פונה לכיוון מזרח במסלון שלנו בבית כהגב שלו לכיוון מערב בו יש חלון קטן האם הוא יושב בצורה נכונה. לפי תוכניות הפנאג שואי שאני עוקבת אחריהם יש לתלות תמונה של ים רגוע עם ספינת מפרשים פתוחים ואילו ממולו ישנו ציור שלי של רחוב עם בתים בצבעי כחול. בנוסף בסלון שלנו ישנה תמונה גדולה של צייר מפורסם של שני איילים הנלחמים אחד בשני בצבעים של אדום כהה התמונה נמצאת כבר שנים רבות באותו מקום ואני מאד אוהבת אותה. תודה זיזי

היי זיזי, הקוואה של הבן שלך הוא 1, הכיוונים התומכים בבנך הם: הצלחה גדולה = דרום מזרח, בריאות = מזרח, זוגיות ומערכות יחסים = דרום, כללי ולימודים = צפון. הווה אומר, ששינה עם כיוון ראש למערב אינה תומכת בו. מאוד כדאי להפנות את ראש המיטה אל אחד הכיוונים הנ"ל. זה גם אומר שכיוון הישיבה מול המחשב טובה. אם החלון ממש מול הגב, ואם אתם גרים בקומה תחתונה, מאוד כדאי לדאוג שהחלון יהיה סגור כאשר הוא יושב ליד המחשב. האם יש בחדר של הבן מראה חשופה? אם כן, היא עלולה להיות גורם מפריע לשינה רגועה. כדאי להוציאה או להכניסה לארון. לגבי התמונות - אין לי מושג מה אמרו בטלויזיה - ולכן אינני יכולה להגיב. ולגבי התמונה שאת אוהבת - תהני ממנה. אינני יכולה להתייחס גם לזה, כי אינני יודעת אילו אנרגיות ישנן בחדר, כך שאינני יודעת אם היא מתאימה או לא. חג שמח, חמדה

28/04/2004 | 10:36 | מאת: ZIZI

תודה אולם יש לנו בעיה אין שום אפשרות לשנות את מצב המיטה לכיוון אחר החדר קטן מאד והמיטה הינה זוגית האם יש פתרון חלופי . תודה

מנהל פורום פנג שווי