נגישות
נגישות

קרע בלברום מפרק הירך

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה בשילוב דיקור סיני

02/06/2015 | 13:44 | מאת: איילה

לפני כמעט שנתיים הופיעו לי כאבים במפשעה לאחר מאמץ ורק לאחרונה אובחנתי עם קרע בלברום במפרק ירך ימין. האורתופד שלי המליץ ללכת לניתוח אתרוסקופייה כיוון שטען שאם הכאבים לא חלפו עם הזמן כנראה שהסחוס לא יכול להירפא מעצמו וצריך ניתוח. במקביל הפנה אותי לפיזותרפיה כהכנה לתהליך הניתוח וכשהלכתי לפיזותרפיסט של הכללית הוא טען שאין לי כל צורך בפיזותרפיה. יש לציין שאני מרגישה כאב כל הזמן ואף שהרגל הפצועה חלשה יותר ורציתי לדעת האם ניתן לאחות את הסחוס בעזרת פיזוטרפיה רצינית ושילוב של דיקור וכך אולי למנוע ניתוח. ואם בכל אופן לא ניתן להימנע מניתוח האם עלי להתעקש על פיזותרפיה כהכנה לניתוח כפי שמליץ הרופא. תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום לכל ניתוח אורטופדי עדיף להגיע כאשר הרגל חזקה וזאת על מנת לקצר את תקופת השיקום לאחריו. קשה לי לענות ללא בדיקה מלאה האם ניתן לשפר את המצב בסדרת טיפולי פיזיותרפיה ניר אגמון niragmon3@gmail.com

מנהל פורום פיזיותרפיה בשילוב דיקור סיני