דיקור סיני לעומת דיקור יפני למע העיכול

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

07/02/2024 | 20:49 | מאת: דליה

האם יש הבדל משמעותי בהצלחת הטיפול כשמשתמשים בטיפול בדיקור סיני , או כשמשתמשים בדיקור יפני למערכת העיכול . למעי רגיז. עם מוקסה בשני המקרים. בעבר נעזרתי יותר בהצלחה דרך דיקור יפני וכעת פחות מוצלח בטיפול סיני. האם ההבדל כזה משמעותי? תודה מראש

דליה שלום, אני מטפל בדיקור סיני וחושב שהוא מוצלח מאוד לטיפול ב-IBS, תסמונת המעי הרגיז. לא יודע לענות לגבי דיקור יפני. מציע, אם את לא מרוצה, לנסות למצוא מטפל אחר שיוכל לטפל בשיטות טיפול שונות בדיקור. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

08/02/2024 | 14:30 | מאת: דליה

איזה שיטות כוונתך?

מנהל פורום רפואה סינית