האם בטיפול בדיקור סיני אפשר לטפל בכמה בעיות בו זמנית?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

18/08/2023 | 14:29 | מאת: ירון

שלום האם בטיפול של דיקור סיני ניתן לטפל בו זמנית (באותו המפגש) בכמה בעיות? למשל דלקת בגיד בירך, דלקת באצבע הדק, ולחץ על העצב במרפק והאם טווינה או שיאצו יעילים גם הם למקרים הללו, ביחד עם הדיקור הסיני (יש למשל ברפואה משלימה בקופות חולים טיפול שנקרא שילוב של דיקור עם טיפול מגע)? תודה

ירון שלום, ישנם מקרים בהם ניתן לטפל במקביל וקיימים מקרים שיצריכו סיום טיפול בנושא אחד ורק לאחר סיום הטיפול בו, או השגת ההטבה המיוחלת, יהיה ניתן לעבור לטיפול בנושא השני. שילוב טכניקות מגע עשוי להביא להטבה מהירה יותר בחלק מהמקרים. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית