סטרונציום + טיפול לאוסטופרוזיס

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

12/11/2023 | 08:28 | מאת: נחמה

שלום רב, יש לי אוסטופרוזיס + שבר בגב בת 77.11 מטופלת שנים בדיקור סיני וצמחים סיניים מבקשת לדעת: 1. האם סטורנציום טוב למצבי, הדעות חלוקות 2. מה יש לרפואה הסינית להציע תודה נחמה

שלום נחמה, איני מכיר לצערי את השימוש בסטרונציום ולכן לא אוכל להמליץ עליו. לדיקור סיני וצמחים סיניים יש אפשרות לסייע הן מבחינת האוסטאופורוזיס והן מבחינת איחוי השבר. מציע להתייעץ עם המטפל שלך כיצד ניתן לסייע ושיכתוב לך פורמולה מתאימה לטיפול. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית