כאב וקליק באצבע, אולי אצבע הדק

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

31/07/2023 | 18:36 | מאת: עמית

שלום ככל הנראה עקב שימוש אינטנסיבי חריג (מעבר לשימוש הרגיל) במשך כמה ימים באצבעות, ובייחוד האצבע הסמוכה לאגודל (לחיצות מרובת על העכבר), הופיעו כאבים באצבע ובמפרק האצבע. כ"כ בבסיס האצבע הזו בזמן סגירת כף היד (אין נעילה או הפרעה לפתיחה וסגירה). ייתכן ומדובר בטריגר פינגר. האם דיקור סיני יעיל לזה? הוא מרפא את זה או רק מקל על כאבים? והאם יש ניסיון כמה טיפולים נדרשים כדי להחזיר את האצבע למצבה הקודם? תודה

עמית שלום, דיקור סיני יעיל מאוד בטיפול בכאבים שכאלה באצבע בין אם מדובר בדלקת בגיד או טריגר פינגר. לרוב מדובר ב-6 עד 10 טיפולים עד שהתופעה תחלוף. קצב ההתקדמות והתוצאות הסופיות הן מאוד אינדבידואליות ומשתנות בין מטופל למטופל בהתאם לתגובה שלו לטיפול וקצב ההתקדמות שלו. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית