לכידת עצב אולינרי טיפול אלטרנטיבי

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

15/08/2023 | 22:42 | מאת: נעם

שלום נשלחתי לבצע בדיקת EMG בגלל הירדמות ועקצוצים ותחושת שריפה בזרת ביד ימין, לפעמים גם קצת באצבע הסמוכה לה. זה קורה בזמן כיפוף המרפק, דבר שמפריע לי בעיקר בעבודה על המחשב, וכל מיני סיטואציות שמצריכות כיפוף מרפק, נהיגה וכדו'. הבדיקה הראתה לחץ קל על העצב האולינרי, הומלץ לי טיפול שמרני בריפוי בעיסוק. האם לרפואה האלטרנטיבית ובייחוד דיקור סיני יש מענה טוב לבעיה כזו? והאם אפשר להסתפק בדיקור סיני בלבד לטפל בבעיה ולשחרר את העצב גם בלי שאצטרך להשתמש בסד ושמירה על מרפק ישר וכדו'? והאם מדובר במשהו הפיך לגמרי? במידה וכן, כמה טיפולים בערך צריך בשביל זה? תודה

נעם שלום, דיקור סיני בהחלט עשוי לתת מענה לבעיה שאתה מתאר. לדעתי גם מבלי להשתמש בסד. לרוב ידרשו 6-10 טיפולים לטיפול בבעיה. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית