דיקור סיני וצמחי מרפא

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

27/09/2023 | 12:51 | מאת: Gali

שלום עשיתי מספר טיפולים בדיוק סיני, החלו לי תופעות של כאב במפרק האגודל, כמו דלקת, כמו כן כאב מקומי בעוד מקום. האם יכול להיות שהדבר נובע מדיקור? בנוסף האם פורמולת צמחים סיניים מאושרת על ידי משרד הבריאות יכולה לגרום לתופעות לוואי כאלו? תודה

גלי שלום, כאב מקומי באתר הדיקור אינו שכיח ועשוי להתרחש ביום הטיפול ולרוב חולף כעבור מספר שעות. לא מכיר תופעה בה הדיקור מביא לכאב מפרקי. פורמולות הצמחים מאושרות על ידי משרד הבריאות בהנחה ונרכשו באמצעות בית מרקחת בפיקוח משרד הבריאות. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית