כאבים בעיין ימין למעלה מחצי שנה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

17/10/2010 | 19:50 | מאת: אסנת

זה למעלה מחצי שנה אני סובלת מכאבים וחוסר נוחיות רבה בעיין ימין הכול התחיל כשקניתי מגבת מהשוק (לא מכובסת) ומיהרתי וניגבתי איתה את הפנים המגבת נכנסה לי לעיין ימין הרגשתי שאנני יכולה לפתוח את העיין כאילו זרקו לי אבקה לתוך העיין שטפתי אותה תחת הברז ובזה חשבתי שהסתיים העניין. אבל בערב התחילו לי כאבים בעיין והפרשות הלכתי לרופא עניים הוא חיפש עם נכנס לי גוף זר והוא לא מצא ונתן לי טיפות לדלקת אומנם זה עזר קצת אבל יש הרגשה של גוף זר במיוחד בקצה של העיין בקרקעית ליד האף וברגע שאני נוגעת באזור זה כואב יותר ויש הפרשות מהעיין ובלילה כשאני קמה לנוחיות העיין עצלה יותר. לפעמיים התחושה חלה על כול העיין מהקצה לקצה. הלכתי לרופא פרטי בהדסה עין כרם הוא ראה שיש אלרגיה בעיין ושלח אותי לסיטי. בסיטי לא ראו כלום וגם הטיפות שהוא הביא לי לא עזור לתחושה. אני מתפללת לה' כול יום שהסיוט הזה יגמר כבר אנני יכולה להתאפר ולשים רימל זה גורם לי ליותר הרגשה הרעה בעין ויש לי צער גדול מזה שה' יתן לך להיות השליח שלי אמן!

על פי התאור קשה לי לקבוע מה הבעיה. האם שריטה בקרנית? דלקת על רקע כלמידיה? ועוד דברים שלא קשורים בהכרח למגבת.

מנהל פורום קרנית העין