בעיות בעיניים לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  קרנית העין

14/10/2007 | 13:10 | מאת: לי

לפני 7 שנים עברתי ניתוח לתיקון הראיה כעבור 3 שנים המספר התחיל לגדול, היום יש לי 2 ימין 3 בשמאל. אני מרכיבה עדשות ראיה רכות והם צורבות לי בעינים וגורמות לי לכאב ראש. בזמן האחרון יש לי מלא הפרשות מהעיניים והעיניים נורא אדומות, אני מתחילה לפחד שצפויה לי איזה סכנה והאם העדשות יכולות לגרום לי לנזק לעיניים. אני ממש מתחילה לפחד.

18/10/2007 | 01:29 | מאת: דקל- אופטומטריסט

לי שלום. חכי גם לתשובת דר. צדוק. אם העיניים אדומות, יש צריבה והפרשות, עלייך להסיר מיד את העדשות ולגשת לרופא עיניים. הרכבת עדשות בזמן דלקת,אלרגיה או אי נוחות משמעותית עלולה לגרום לסיבוכים שונים בהתאם לגורם. העיניים מנסות לאמר לך משהו... בעתיד שקלי שימוש בעדשות רכות יומיות או חודשיות בהן יש פחות בעיות עיניים. או לפחות בניקוי עם מי-חמצן (תמיסה 1+2) תני פידבק מה עשית.. בהצלחה דקל ניקוי עדשות מגע http://www.optometry.co.il/contact-lenses-cleaning.htm http://www.optometry.co.il

24/11/2007 | 16:54 | מאת: שלמה

בגיל 18 עברתי ניתוח עניים בסכין יהלום כיום המיספר גדל ואני חובש משקפיים אבל יש לי בעייה קשה בליליה כאשר האור נימרח לי ואני לא מצליח לראות רמזורים בצורה חלקה אלה כאור חזק ?? מה עושים וזה למרותשיש לי משקפיים

בכל מקרה של אי נוחות עם עדשות מגע או אודם בעיניים כדאי להפסיק עם העדשות ולגשת בהקדם לבדיקת עיניים (רופא עיניים או אופטומטריסט המתעסק בעדשות מגע) כדאי לברר מדוע השינוי הגדול לאחר ניתוח הלייזר במספר המשקפיים זאת ניתן לעשות במכון בו עברת ניתוח לייזר או עי רופא עיניים מומחה קרנית . אם היה קוצר ראיה יש לשלול הופעת עיוות של הקרנית הקרוי אקטזיה (מצב דומה לקרטוקונוס) ואם היה רוחק ראיה כניראה טיפול הלייזר לא היה יעיל ותמיד ישנה האפשרות שפשוט העין ממשיכה לגדול וכך גם מספר המשקפיים

מנהל פורום קרנית העין