לגבי השריטה בקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

11/10/2007 | 14:34 | מאת: אורלי

הטיפול שקיבלתי הוא שימוש במשחה 7 ימים פעמים ביום ולא נאמר לי כלל על חודש מידי ערב, מדוע? האם יש צורך בטיפול חזק יותר עקב כך שיש לה חסימה בשק הדמעות ובעיניים יש ריבוי חידקים מעבר לרגיל? האם המוגלה שיוצאת לה במהלך היום מהזוית משפיעה על השריטה ( שכפי הנראה החלימה)??

אם השריטה בקרנית החלימה ללא זיהום בקרנית (זאת ניתן לברר אצל רופא העיניים שלך או פשוט את מרגישה טוב ללא כאב או אודם בעין) מספיק להמשיך עם המשחה פעם ביום למשך חודש (לא חייב אנטיביוטיקה אפשר משחת עיניים תחליף דמעות כגון דורה-טירס) וזאת על מנת למנוע חזרה בעתיד . דר צדוק

מנהל פורום קרנית העין