עין נפוחה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

22/07/2015 | 11:57 | מאת: אמילי

שלום פרופסור לפני כחודש העין שלי התחילה להיות עם דמעות כל הזמן ואז גירודים, נפיחות ותחושה של גוף זר, פניתי לרופא ונתן לי DEXAMITSIN שעזר קצת אבל עדיין העין שלי נפוחה ובנוסף התנפחה לי גם בלוטה בדיוק מתחת לאוזן ובצוואר, הרופא שלח אותי לCT ארובות עיניין וטוען שבלי זה אי אפשר לטפל, אני חשבתי שמדובר באדנו למרות שרק עין אחת נגועה מה דעתך תודה אמילי

אדנו וירוס לא ימשך חודש. יש לברר האם יש הפרשה אודם באותה עין שבלוטות הלימפה שלה נפוחות. אם כן, אז לברר למחלות זיהומיות שמערבות עין אחת כדוגמת כלמידיה. יש לשים לב האם דרכי הדמעות באותו הצד פתוחות אך זה לא היה מערב בלוטות לימפה. על כן , קשה לי לעזור ללא בדיקה

מנהל פורום קרנית העין