בצקת בקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

20/04/2015 | 16:54 | מאת: טובה זלטמן

שלום יש לי היפוטוניה בקרנית (מקווה שמבטא נכון ) ברצוני לדעת מה זה, והאם ניתן לפתור את הבעיה הזאת כאשר יש לי בצקת בקרנית. עיקר הבעייה שלי היא: אני בעלת מחלת האנרדיאה עם לחץ 0 בעין שמאל. אני ימין לא רואה בכלל לאחר כמה ניצוחים להורדת הלחץ. תודה

היפוטוניה משמעותה היא לחץ נמוך בעין. כאשר יש לחץ נמוך מאוד בעין אז תתיכן בצקת בקרנית. השאלה למה יש לך לחץ נמוך . אם ידועה הסיבה והיא ברת טיפול אז כדאי לנסות לעלות הלחץ לשם כך תתיעצי עם מומחה לגלאוקומה. לגבי הבצקת בקרנית ניתן לנסות טיפות וגם משחת מי מלח NaCl 5% זה אולי יטפל בבצקת אך לא בגורם לבצקת

מנהל פורום קרנית העין