שריטה בקרנית עין ימין

דיון מתוך פורום  קרנית העין

06/06/2014 | 15:48 | מאת: עידו

שלום רב, יום חמישי נשרטתי בקרנית עין ימין, ישר פניתי למיון שם קבעו כי אכן יש שריטה על הקרנית (סיכום ביקור כתוב די עמוקה). הרופאה נתנה לי טיפות אנטיביוטיות למשך ארבעה ימים ארבע פעמים ביום טיפה אחת. אמרה לי שתוך כמה ימים זה צריך לעבור ומדובר שמשהו שטחי. יש לציין כי עברתי ניתוח לייזר PRK לפני כתשעה חודשים, האם הדבר משפיע ויכול לפגוע בסיכוי החלמה של השריטה ולהרוס את תוצאות הניתוח?

בדרכ שריטה בקרנית מחלימה תוך מספר ימים. על מנת להוריד את סיכויי החזרה יש לטפל מידיי לילה במשחה למשך כחודש למרות שאתה מרגיש בטוב וזאת מאחר ולשריטות הנ"ל יש נטיה לחזור גם לאחר שנים רבות

מנהל פורום קרנית העין