שריטה בקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

12/04/2014 | 20:27 | מאת: מיטל

שלום רב, לפני 3 ימים נשרטתי בקרנית (מהכנסת אצבע/ציפורן לעין). במיון קיבלתי סינטומיצין למריחה. למחרת בבוקר קמתי עם עין נפוחה, אדומה ודומעת. בבדיקת רופא עיניים השריטה עוד לא נסגרה וכן אובחנה בצקת. הוא הורה על חבישת העין ליממה לפחות. למחרת חל שיפור ניכר ובביקורת אתמול השריטה נסגרה (אך עדיין ניתן לראותה). קיבלתי הנחיה להמשך שימוש בסינטומיצין. מהיום אחה"צ ישנה נפיחות קלה מתחת לעין (לא של העפעף כפי שהיתה לפני כמה ימים) וכן תחושת אי נוחות קלה בעין. האם יתכן בגלל שימוש יתר בסינטומיצין (מרחתי 2-3 פעמים ביום במשך 4 ימים)? האם יש צורך למהר שוב למיון? אודה מאד לתשובתך.

מצטער על האיחור בתשובה. בכל מקרה גם אם הכל תקין כדאי להמשיך משחה מידיי לילה למשך כחודש מאחר ולשריטה בקרנית יש נטיה לחזור גם אם את חשה ממש בטוב

מנהל פורום קרנית העין