גוף זר בעין

דיון מתוך פורום  קרנית העין

08/12/2013 | 11:16 | מאת: תומר

שלום, מזה 4 שנים יש לי תחושת גוף זר בעין. התחושה היא בלתי נסבלת. התחושה מופיעה כל פעם בעין אחת (כל פעם בעין אחרת - אין חוקיות) אך לעולם לא בשתי העיניים. הייתי אצל אינספור רופאים אולם לא נמצא דבר. עברתי מבחן שירמר לבדיקת יובש בעין אולם העין אינה יבשה. גם אולטרסאונד לא העלה דבר. אני עומד לפני בדיקת MRI בתקווה שיתגלה משהו. דבר חשוב נוסף: התופעה החלה לאחר שטופלתי ברסטסיס לתקופה של כ - 3 חודשים. האם יש לך איזשהוא רעיון מה יכול לגרום לזה?

האם תחושת הגוף זר מופיעה עם פקיחת העיניים בבוקר או במהלך השינה בלילה ? יש לחפש סימנים למחלת קרנית הגורמת לשריטה חוזרת

12/12/2013 | 09:49 | מאת: תומר

תודה על התשובה. הכאב הוא לאורך כל היום, מרגע פתיחת העיניים ועד שאני הולך לישון עם הקלות והפסקות במשך היום. לעיתים נדירות הכאב מופיע גם תוך כדי שינה.

מנהל פורום קרנית העין