כאב בעיניים וכאבי ראש

דיון מתוך פורום  קרנית העין

06/02/2020 | 18:17 | מאת: נעמה

היום הייתי אצל רופא עיניים לבדיקה בגלל כאבי ראש ועיניים שיש לי. הרופא בדק לי את העיניים באמצעות מכשיר שמקרין אור לתוך העיניים והשתמש בעדשה שהחזיק ודרכה הסתכל לי בעיניים. הוא אמר שאין לחץ תוך גולגולתי אבל הוא לא טפטף לי טיפות מרחיבות אישונים... שזה מה שהבנתי שעושים כשרוצים לבדוק לחץ. האם הבדיקה שעברתי מאבחנת לחץ תוך גולגולתי כפי שהסביר הרופא שבדק אותי? תודה מראש.

כן זו הבדיקה

06/02/2020 | 20:19 | מאת: נעמה

תודה חשבתי שעושים את הבדיקה רק עם טיפות. לי לא שמו את הטיפות

מנהל פורום קרנית העין