דחוף יובש בעיניים אחרי יאג לייזר

דיון מתוך פורום  קרנית העין

28/08/2019 | 22:22 | מאת: אהובה

בס"ד שלום ד"ר היום בצהריים עשיתי יאג לייזר למניעת לחץ תוך עיני ובעין שמאל שגם ככה יש התחלת קטרקט רואה מטושטש יותר מהרגיל.ובעין ימין שגם ככה היו תמיד קוים קטנים שחורים וכל מיני סימנים בגלל היפרדות זגוגית לפני מס' שנים כעת רואה אותם יותר מתי זה אמור לעבור בע"ה? והאם מותר לשים טיפות נגד יובש או מתי? כעת השעה 22:00 בלילה תודה רבה רבה

אפשר להזליף תחליפי דמעות כבר עכשיו. הנקודות השטות היו וישארו גם אחרי הלייזר.

מנהל פורום קרנית העין