כאבים חוזרים בקרנית כתוצאה משריטה

דיון מתוך פורום  קרנית העין

25/02/2019 | 15:50 | מאת: אורלי

שלום דוקטור. לפני כמה שנים נשרטתי בקרנית בזמן שהייתי עם הראש מוטה כלפי מעלה. מקבלת משחות כל שנים האלו אבל עדיין זה מציק לי . בעיקר מתעוררת באמצע הלילה כנראה בעת הזזת הקרנית במהלך שינה כשהעין יבשה ואז במשך כמה שעות אני סובלת קשות . זה כבר מטרד . זה קורה לפעמים גם בבקרים לאחר שהות בשמש . בכל עם כשאני מגיעה לרופא הוא מצייד אותי במשחות וטיפות שאמורים לשמור על הלחות בעין. הוא גם הציע הליך פולשני יותר של גירוד המקום בכדי להצמיד חזרה את ההיפרדות שנוצרה בקרנית. האם זהו הליך עם סיכון? אם כן - מה הסיכון? איפה אפשר לקרא על התהליך הזה? האם יש פתרון נוסף?

ניתן לקרוא באתר שלי : Davidzadok.co.il על שריטה בקרנית וטיפולים

מנהל פורום קרנית העין