טיסה לארהב. עם מה להצטייד

דיון מתוך פורום  קרנית העין

12/09/2018 | 21:40 | מאת: מריאן

אני אמורה לטוס בעוד שבוע לארהב למשך 6 שבועות. לאחרונה סובלת מבלפריטיס ויובש בעיניים. נתנו לי טיפות לוטמקס וגם רלסטט.למשך 3 שבועות וזה עזר וחלף. ושמה כל יום ריפרש בסטיקים חד פעמי. חוששת מטיסה ארוכה בגלל היובש. וחוששת שיהיו לי שוב התקפי דלקת שם. 1.האם אני יכולה לקחת איתי (בתקווה שהרופא ייתן לי)לוטמקס ולזלף אם יהיו לי שוב עיניים אדומות ודלקתיות? 2. ואיך אני עוברת טיסה של 15 שעות בגלל היובש? תודה פרופ ושנה טובה

ליובש יש להזליף טיפות ללא חומר משמר לפי הצורך 8-10 פעמים ביום. האוויר במטוס יבש אז כדאי להזליף חומר שהוא מעט צמיג יותר. הלוטמקס יכול לעזור אך יש להזליף לתקופה קצובה עקב תופעות הלוואי. הטיפול בבלפריטיס הוא ניקוי כרוני של הריסים.

מנהל פורום קרנית העין