לפני 8 שבועות היתה לי דלקת

דיון מתוך פורום  קרנית העין

26/05/2018 | 20:07 | מאת: תלמור

לפני 8 או 9 שבועות היה לי וירוס אדנו בעין אחת באופן חריף (ובשניה הדבקה קלה.) לקח כ 4 שבועות עד החלמה ב2 העיניים כלומר למעלה מחודש שאני אחרי אלא שפתאום בעין השניה שהיתה אז הפחות מודלקת היום הופיעו תסמינים דומים בעיקר נפיחות עףעף רבה. האם יש אפשרות סבירה להתפרצות נוספת של אדנו? או שזו יכולה להיות דלקת עפעפיים? העין לא מחוסנת נגד אדנו?

כדאי לגשת לבדיקה על מנת לברר האם המדובר בחזרה של זיהום וירלי או האם הבצקת בעפעפיים עקב עכירויות קרנית

מנהל פורום קרנית העין