זמן החלמת בצקת בקרנית

דיון מתוך פורום  קרנית העין

12/12/2017 | 13:16 | מאת: Dana

שלום וברכה, לאחר עליית לחץ תוך עיני שאינו הגיב לכל טיפול תרופתי גם לא דרך הווריד בוצע ניתוח pi וקטרקט שאלותי בבקשה 1. תוך כמה ימים ניתן לראות שיפור אפילו הקטן ביותר בבצקת, הבצקת בסטרומה של הקרנית. 2. מהו הזמן הסביר שבצקת עוברת ללא נזק תמידי לקרנית 3. האם הטיפול הוא אכן רק בטיפות דתאמצין ומשחה ליובש בעין (הייתה עדשה טיפולית 3 ימים) תודה רבה

בדרכ בצקת חולפת לאחר מספר ימים . אם עדיין יש לך בצקת כדאי לוודא שאין פגיעה בשיכבה הפנימית של הקרנית. ניתן לעשות OCT לברר שאין היפרדות דצמט (השיכבה הפנימית של הקרנית) ולעשות ספירת תאי אנדותל של העין הטובה וזה יתן רמז למצב הקרנית בעין הפגועה עוד טרם ניתוח הקטרקט (סביר להניח שבעין עם הבצקת לא ניתן לעשות בדיקה זו)

מנהל פורום קרנית העין