בהמשך לשאלתי לגבי ekc

דיון מתוך פורום  קרנית העין

15/07/2017 | 19:02 | מאת: ראובן

העפעף שלי נפול קצת בעין עם הדלקת בקרנית( זאת שגורמת רק לעכירויות), האם הדלקת היא הסיבה? בנוסף אני נוטל רק טיפה אחת של fml ביום. אני שואל זאת כי איני חש שום כאב או משהו ולכן קשה לי לחשוב שהדלקת היא הסיבה או הטיפות (רק טיפה ביום)

הטיפול בעכירות שבקרנית דרוש רק אם יש פגיעה בראיה . אם העכירות היקפית ולא פוגעת בראיה אז לא חייב טיפול. העפעף עלול לרדת מסיבות רבות ויש להשלים את הבדיקה כולל היפוך עפעף ולשלול מחלות נוירולוגיות (בסבירות ממש נמוכה)

מנהל פורום קרנית העין