רסטזיס תסמונת סיוגרן

דיון מתוך פורום  קרנית העין

21/04/2017 | 16:42 | מאת: ליז

שלום. סובלת מתסמונת סיוגרן וקרטקונוס. צריכה לשים רסטזיס 3 פעמים ביום, אך התרופה מאוד יקרה. רציתי לדעת - אני יודעת שהתרופה בבקבוקונים קטנים ושכל בקבוק מיועד לפעם ולאחר מכן צריך לזרוק אותו. מטעמים כספיים, האם זה מסוכן להשתמש בבקבוק אחד לכל יום במקום שלושה בקבוקים ביום?

אכן הבקבוקון הוא חד פעמי. אני אמור לאמר שאסור להשתמש יותר מפעם אחת. שמירה על הגיינה מאפשרת להשתמש בבקבוק מספר פעמים ביום ללא בעיה

21/04/2017 | 22:20 | מאת: המשך

האם אני צריכה להמשיך לשים טיפות ליובש רגילות דוגמת סיסטן או שלא צריך בגלל הרסטזיס?

30/04/2017 | 02:01 | מאת: דורין

לסיורגן רסטזיס נמצאת בסל התרופות! את לא אמורה לקנות אותה יותר מכמה עשרות שקלים

בהחלט אפשר להוסיף תחליפי דמעות ללא חומר משמר בנוסף לרסטזיז

מנהל פורום קרנית העין