האם ניתן לעשות צילום רחם מיד לאחר החלמה מכלמידיה?

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

11/08/2020 | 10:57 | מאת: נעמה

1. היה לי כלמידיה, לקחתי אנטיביוטיקה ובבדיקה חוזרת PCR יצא שלילי. הבנתי שהחיידק הזה עלול לגרום לחסימת חצוצרות ואני רוצה לעשות צילום רחם כדי להיות רגועה, מתי מומלץ לעשות את הצילום? אני יכולה כבר עכשיו לעשות? 2. התסמינים של צריבה וכאב בבטן תחתונה עדין לא עברו לי לגמרי כשבועיים מסיום טיפול, זה הגיוני? 3. עשיתי בדיקת pcr חוזרת 9 ימים מסיום האנטיביוטיקה, יכול להיות שיצא שלילי בגלל שלא עבר מספיק זמן והתשובה היא בעצם חיובית? תודה

אם את שלילית בבדיקת PCR אז את שלילית. בהחלט אפשר כבר לבצע בדיקת רחם אין מניעה.

13/08/2020 | 01:02 | מאת: נעמה

לפני כשבוע בערך התחיל כאב בפי הטבעת רק בעת כניסה לשירותים. הרגשה שהצואה "שורטת" את פי הטבעת בעת היציאה. קראתי באינטרנט שהכלמידיה יכולה להיות גם בפי הטבעת. השאלה שלי היא אם לקחתי דוקסילין במשך שבועיים פעמיים ביום ובדיקת השתן יצאה שלילית, יכול להיות שהכלמידיה עברה לפי הטבעת? ואם כן מה הטיפול? (בחיים לא עשיתי סקס אנאלי)

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין