הפרשות,צריבה ועוד עניינים

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

04/03/2019 | 13:55 | מאת: רועי

שלום לפני כארבע חודשים היתה לי פיסורה בפי הטבעת. הלכתי לכירורכג והוא נתן לי ניפידין. כשבוע לאחר מכן התחילו לי הפרשות מוגלתיות וריריות. חזרתי אליו,הוא שלל פיסטולה ושלח אותי לעשות קולונוסקופיה. בינתיים התחילו לי עיקצוצים בפין ודחיפות במתן שתן. גם כשהייתי מתרוקן הרגשתי שלא מספיק והייתי צריך לעשות שוב. פניתי לרופא עור ומין והוא שלח אותי לעשות ב.שתן std בבדיקה יצא אורפלסה אורליקטום חיובי. קיהלתי 4 זטו ובאורך פלא כל התסמינים נעלמו כולל ההפרשות. בינתיים עשיתי את הקולונוסקופיה וגם היא טצאה תקינה. לאחר כשלשה שבועות הבחנתי שוב פעם בהפרשות מפי הטבעת אולם אחד לשבוע בערך. ומידי פעם היה לי שוב את הצריבה בפין ודחף להשתין. חזרתי לרופא עור ומין. הוא שלח אותי שוב פעם לעשות ב.שתן לאיתור מחלות מין והכל יצא שלילי.עשיתי ב.שתן רגילה ותרבית וגם שלילי. פניתי לאורואולוג הוא אמר שזה מהאורפלזמה אורליקטום ושזה משהו שנשאר כל החיים. אמנם קלינית אין לי אבל זה משהו שבגוף. הוא נתן לי גם שש זטו לכל מקרה. כיום עדיין יוצא לי להבחין בהפרשה יחד עם הצואה מידי פעם(כפעם בשבוע) ויש ימים שממש כואב לי נפין וצורך להשתין בדחיפות וגם מרגיש לחץ בכל האזור של הפין כולל פי הטבעת. כאילו הכל מודלק שם. מה יכולה להיות הסיבה? אם בדיקות השתן לאיתור מחלות מין יצאו בסדר אזי אין לי מחלת מין? לתשובתך אודה

בהחלט יכול להיות שיש זיבה או כלמידיה בפי הטבעת. ממליץ להגיע אלינו ולעשות בדיקה מפי הטבעת. 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין