דחיפות במתן שתן לאחר דלקות

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

25/09/2018 | 15:29 | מאת: אנה

לפני כ3 שבועות התגלתה אצלי דלקת בשתן (על ידי בדיקה בסטיק) וקיבלתי טיפול בזינט. לאחר כמה ימים התחושה של הדחיפות בשתן חזרה ובדיקת הסטיק שוב יצאה חיובית וקיבלתי טיפול במונורול. גם המונורול לא עזר ולאחר 3 ימים ניגשתי לעשות תרבית שתן, בדיקת שתן כללית ובדיקות של STD. התרבית חזרה שלילית וגם הסטיק חזר שלילי ולא נמצאו דברים חריגים בבדיקת השתן. בבדיקות הSTD נמצאו שני דברים חיוביים mycoplasma hominis , ureaplasma urealyticum. קיבלתי טיפול באנטיביוטיקה נוספת אופלודקס לשבועיים. הבעיה שאני טסה בעוד שבועיים והרופא אמר ששני חיידקים אלו נמצאים בגופנו ולאו דווקא זה מצביע על בעיה. הוא הפנה אותי לאוטרסאונד בטן (אני בצבא ואין תור עד התאריך שאני טסה ואני טסה לחודש) ולבדיקה אצל רופאת נשים שגם טרם קיבלתי תור. האם הרופא הצבאי מפספס משהו ? אני פשוט סובלת כבר 3 שבועות מהרגשה תמידית של פיפי וגם סדורל לא עוזר! מה לעשות ?

אם את חיילת אנא בקשי לפנות למרפאתנו שמטפלת בחיילים 048359614

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין