זיבה וכלמידיה בעיסוי אירוטי

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

06/05/2018 | 11:41 | מאת: אלי

יומיים לאחר עיסוי אירוטי ללא חדירה הרגשתי צריבה וקושי במתן השתן וצורך להתרוקן תכוף ויציאה של טיפות בודדות כל פעם. מכיוון והייתי צריך לסוע לחו"ל למחרת הרופא רשם לי ציפרדקס 500 מ"ג ובדיקת תרבית לשתן והתחלתי בטיפול האנטיביוטי מיד והתופעה חלפה. לאחר 3 ימים התקבלה התוצאה של תרבית השתן שאין צמיחה והכל תקין. ראיתי באינטרנט שבדיקה כזו אינה מאבחנת זיבה וכלמידיה אלא בדיקת pcr האם ייתכן שבכל זאת נדבקתי בזיבה או כלמידיה למרות תרבית השתן השלילית והאם עלי לבצע בדיקות לאיתור מחלות מין נוספות. בעיסוי לא הייתה חדירה ולמיטב ידיעתי גם לא חיכוך של אברי המין אחד בשני

מין אורלי יכולה להדביק בכלמידיה וזיבה. אם אומנם לא בצעת בדיקת PCR אז לא ניתן לשלול הדבקה.

06/05/2018 | 13:19 | מאת: tkh

לא היה מין אוראלי רק חיכוך גוף לגוף והרפיה ידנית

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין