בעיה שקשורה לאיבר מין

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

13/09/2017 | 17:21 | מאת: עודד

אבי בן 80. היה לו בעיות פרוסטטה קטטר ו גמל אבל דליפת שתן עם פד סופג בתחתון. נהיה לו אודם בעורלה והפרשה שקןפה. רופא עור אמר שזה בלניטיס. בלניטיס זה זהום כמו במחלות מין? או זהום כללי. הוא לוקח עדיין אנטיביוטיקה ספורדקס בגלל חיידק בשתן שנראה שעבר. המשחה היא dermacombin. זה לא ממש עוזר. האם המשחה ניזןרל יכולה לעזור? או יש משהו אחר הוא נורא סובל.

אני מניח שהבליניטיס שלך נובעת מהקטטר והגירוי באזור. כדאי משחה עם קורטיזון ואניטיביוטיקה כמו פוליקוטן ודרמקונבין

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין