בדיקות למחלות מין לאחר מין אוראלי לא מוגן

דיון מתוך פורום  אבחון וטיפול במחלות מין

01/09/2017 | 15:48 | מאת: מנשה

שלום שאלה מאוד ארוכה אשמח לקבל תשובה לפני יותר משנה בחורה מזדמנת ביצעה בי מין אוראלי בצורה מאוד מאוד אגרסיבית באופן מיידי (שניות בודדות)לאחר האקט חשתי כאב עצום בתוך הפין בימים לאחר מכן הכאב התחזק והופיעו כאבים עקצוצים בפין כאבים במפשעה .במשך חודשים רבים סבלתי מכאבים בפין ובאשכים.הייתי אצל הרבה רופאים מה שעזר לי מעט להרגיש טוב יותר היו כדורים פסיכאטריים שהעלימו חלק מהכאבים ותרופה בשם פרמיקסון שקבלתי מאורולוג. בכל מקרה בשל המודעות הגבוהה שלי למחלות מין החלטתי להבדק .כל בדיקה בצעתי מספר פעמים משום שאני יודע שיכול לקחת זמן עד שיופיעו נוגדנים . בוצעו הבדיקות הבאות: 1.PCR בשתן למחלות מין כגון כלמידיה,זיבה,טריכונאס ,אורופלזמה מיקופלזמה לסוגיהם (סהכ 7 מחלות מין) הבדיקות בוצעו כ10 ימים אחרי המגע(קופת חולים כללית) 3 חודשים וחצי שנה אחרי המגע במרפאה למחלות זיהומיות של בית החולים שיבא - תוצאות שליליות לכל המחלות דהיינו תקינות. 2.HIV COMBO - חודש לאחר המגע (קופת חולים כללית) 3 חודשים ו-6 חודשים אחרי המגע במרפאה למחלות זיהומיות של שיבא -תוצאות שליליות דהיינו תקינות 3.עגבת - חודש לאחר המגע (קופת חולים כללית) 3 חודשים ו-6 חודשים לאחר המגע תוצאות שליליות דהיינו תקינות 4.צהבת B ו-C - שלושה חודשים מהמגע וחצי שנה מהמגע במרפאה למחלות זיהומיות של שיבא כמו כן בוצע בדיקה 9 חודשים מהמגע בקופת חולים כללית כל התוצאות תקינות -שליליות 5.בוצע תרבית שתן ובדיקות שתן כלליות - התוצאות תקינות לאחר שבוע וחצי מהמגע ויותר משנה מהמגע 6.בוצע אולטראסאונד לפין ולשק האשכים הכל תקין לא נמצא כל סימן לדלקת 7.הכי חשוב!!! בדיקת הרפס 1 + 2- בוצע 5 וחצי שבועות מהמגע,13 שבועות מהמגע,7 וחצי חודשים מהמגע - כל הבדיקות הללו בוצעו במעבדות של בית החולים איכילוב-תוצאות שליליות דהיינו תקינות .למען הסר ספק אני כותב את התוצאות שחזרו שוב ושוב בשלושת הבדיקות הללו. Herpes IgG type 1 Negative Herpes IgG type 2 Negative (Herpes IgM Ab (1+2 Negative שאלתי היא האם אני יכול לסמוך על התוצאות של הבדיקות הללו בזמנים שנעשו לדעתכם?האם לדעתכם אפשר לסמוך על הבדיקות הסרולוגיות להרפס בזמנים שבוצעו? תודה רבה

כל הבדיקות שבצעת מאשרות שלא נדבקת. אין צורך לחזור עליהן יותר

מנהל פורום אבחון וטיפול במחלות מין