הפרעת אישיות גבולית + PTSD

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

14/12/2007 | 01:28 | מאת: רחל

כן, דוקטור אלה שתי האבחנות שנותרו לי. ההפרעה הפוסט טראומטית התפרצה מחדש אחרי מלחמת לבנון השניה. הטיפול התרופתי כיום כולל: פרוזק 20 מ"ג טופמקס 300 מ"ג וואליום 15 מ"ג. למעשה אני שמחה לבשר לך שאני כמעט כבר לא פוצעת את עצמי, ממשיכה בפעילות שלי. ואני רוצה למסור כאן לכל החבר'ה בפורום שלך שיש תקווה ולמרות שנופלים גם קמים. אני ממשיכה להרצות, לרכז קורסים, להשתתף בכנסים בשבוע הבא אהיה במשרד הבריאות. למה? היתי בועדת ההיגוי של שבוע בריאת הנפש. ואתה אחד מאלה שאני חייבת להם תודה. על זה שסבלת אותי גם ברגעים שהייתי סמרטוט רצפה מהלך. ואני לא שוכחת חברים כל כך מהר. וכן המשפט הבא חל עלי דוקטור יקר: בהשמע אזעקת אמת יושמעו מצבי רוח עולים ויורדים. רחל

15/12/2007 | 10:50 | מאת: ד"ר עופר שמגר

רחל שלום, טוב לשמוע ד"ש מהעבר. ויותר טוב לשמוע שאת חזרת למסלול שבו את יודעת ללכת באופן הכי יציב (עד כמה שזה אפשרי....). אני משוכנע שחלק עצום ביציבות שלך ממשיך הודות לפעילות ההתנדבותית שלך, ששומרת עליך גם בנפילות הכי קשות. בעיני חשוב להעביר את המסר הזה גם לאחרים, ולזכור שתמיד יש מי שזקוק לעזרה יותר ממך, ושנתינה תמיד מביאה עימה יותר כוח ויותר אנרגיה מאשר שהיא נוטלת. בתקווה לחיים נטולי אזעקות....

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה