אסטו

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/09/2013 | 21:06 | מאת: שחר

קיבלתי אסטו במינון של 10 מ"ג הרופא המליץ לקחת בשעות הבוקר אני נוהג הרבה האם יש לכך השפעה ומה יכול להיות ההשפעה אם לוקחים א הכדור בערב

02/09/2013 | 21:04 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

לרוב האנשים האסטו אינו מרדים ואולי אף מעורר ולכן ההמלצה הראשונית היא ליטול אותו בבוקר. כ- 10% מהאנשים דוקא נרדמים מהתרופה והם צריכים לעבור ליטול בערב. ליתר ביטחון, מומלץ שבפעם הראשונה תיטול את האסטו בבוקר, ביום שבו אתה לא אמור לעשות דברים שדורשים ריכוז כמו נהיגה (למשל בשבת).

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה