קלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/09/2013 | 17:16 | מאת: מישהי

שלום רציתי לדעת אחרי כמה זמן הגוף מתמכר לקלונקס לקחתי 1 מ"ג 4 ימים רצוף אני יכולה להפסיק לא בהדרגה? מה הם תופעות הגמילה אם הגוף שלי כבר התרגל מה אני ירגיש שאני יפסיק לקחת קלונקס זה פשוט נורא עוזר לי אבל אני מפחדת להיות מכורה לזה הבנתי שאיאפשר לקחת את זה באופן קבוע מה עושים במקרה שזה עוזר לי אבל אני לא רוצה להתמכר? יש איזשהו פיתרון לזה? תודה.

02/09/2013 | 21:02 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום רב, לשאלותייך: לקחתי 1 מ"ג 4 ימים רצוף אני יכולה להפסיק לא בהדרגה? כן. במינון ומשך כזה, אין חשש שהתפתחה אצלך תלות ולכן אין חשש לתסמונת גמילה. מה הם תופעות הגמילה אם הגוף שלי כבר התרגל? אי שקט, מתח, עצבנות, רעד, הזעה, חרדה, חוסר שינה ואם מפסיקים בבת אחת לאחר שנוטלים מינון גבוה, (6-8 מ"ג ליום) לאורך תקופה ממושכת יכולים גם להיות פרכוסים אפילפטיים. מה עושים במקרה שזה עוזר לי אבל אני לא רוצה להתמכר? יש איזשהו פיתרון לזה? ליטול מינון נמוך (0.5 מ"ג ליום) ולא כל יום.

03/09/2013 | 09:14 | מאת: מישהי

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה