דחוף ביותר!!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

01/09/2013 | 05:53 | מאת: שירן

כבר כמה חודשים אני לוקחת אסטו 15 מ"ג פעם ביום ובשלושה ימים אחרונים לקחתי בטעות כדור אסטו וחצי ולא הבנתי למה יש לי קשיי הרדמות ופתאום שמתי לב שטעיתי במימון עכשיו אני חוזרת לכדור אחד של אסטו עד כמה זה מסוכן מה שקרה לי? מה לעשות עכשיו? תוך כמה זמן הגוף חוזר לעצמו?

02/09/2013 | 19:59 | מאת: ד"ר גבריאל ברקאי

שלום שירן, מה שקרה לך לא מסוכן. המינון של 15 מ"ג ליום הוא לא רעיל, רק כנראה גבוה מידי בשבילך. התופעות יחלפו תוך ימים ספורים, אם עדיין לא חלפו.

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה