התנתקויות רגשיות מהסביבה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

06/12/2020 | 10:51 | מאת: קנדשוב

האם יש פתרון להתנתקויות מהסביבה. כאשר בתי מודעת להתנתקויות שהיו אך התופעה מפריעה מאוד בתפקוד היומיומי בפרט במפגשים עם אנשים אחרים (לא המשפחה הגרעינית). האם ישנה טכניקה או תרופה שיכולה להקל ואפילו למנוע את התופעה הזאת שמוכרת ברפואה. בתי לוקחת 350 מ"ג לפונקס ו 150 מ"ג פבוקסיל ו 0.5 קרדילוק בברכה

שלום רב. צריך לבדוק מה מקור ההתנתקויות הרגשיות. אם מדובר בהפרעה פסיכוטית יש צורך באיזון תרופתי. אם מדובר בחרדה או קושי בהשתלבות חברתית כדאי לעבור טיפול פסיכולוגי קוגניטיבי התנהגותי או טיפול שיקומי מלווה בקהילה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה