ניסיון עם התרופה סרנדה-הפרעת חרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

08/07/2020 | 13:31 | מאת: דניאל

ד"ר שלום. אני סובל כרונית מהפרעת חרדה. בעבר ניסיתי ציפרלקס עד 20 מ"ג, פאקסט עד 40 מ"ג , רסיטאל עד 40 מ"ג ורמרון עד 45 מ"ג. אלו לא הועילו עבורי . כל זה היה לפני 10 שנים. בנתיים נעזרתי מידי פעם בקלונקס פה ושם. האם יש טעם לדעתך לנסות תרופה בשם סרנדה שהיא בעצם SSRI בדומה שאלו שלקחתי בעבר?

11/07/2020 | 00:56 | מאת: משה המנוסה

במקרה שלך הייתי מנסה סימבלטה

שלום דניאל. אם ניסית צפרלקס פאקסט ורסיטל במנונים האלה ללא הצלחה, הסיכוי להצלחה בסרטלין אינו גבוה שכן היא שייכת לאותה משפחה. כדאי לתת SNRI כמו ונלפקסין/וויפאקס או צמבלטה. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה