כדור לטיפול בסטרס וחרדה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה

02/06/2020 | 10:32 | מאת: משה

שלום בן 27 , קיבלתי מרופא המשפחה כדור לשיאה שזה כדור טבעי מרגיע נגד סטרס וחרדה. רציתי לדעת האם זה כדור שפועל באותו רגע כמו כדור הרגעה או שזה כדור שצריך לקחת אותו קבוע ורק אחרי תקופה יש לו אפקט כמו משפחת SSRI? תודה

שלום רב. לסיאה הינה תרופה המבוססת על תמצית שמן לבנדר בקפסולה של 80 מיליגרם. השמן מכיל חומרים הפועלים על המח ומרגיעים חרדה, מתח ותחושת דיכאון. ההשפעה הינה מיידית אך מומלץ ליטול את התרופה לפחות כשבועיים לצורך אפקט מיטבי. בהצלחה

מנהל פורום פסיכיאטריה - ייעוץ והכוונה