מולטי ויטמין עם תוספימזון נוספים

דיון מתוך פורום  ייעוץ תרופתי

14/06/2017 | 13:56 | מאת: עמית

אני לוקחת כל יום כדור סידן רגיל (קלסיצ'ו). (500 יחידות סידן) בגלל נשירת שיער הרופאה רשמה לי ויטמין B6 וגם מולטי ויטמין. מאחר ובמולטי ויטמין יש גם B6 בריכוז גבוה האם לוותר על לקיחת B6 בנפרד? ומה לגבי סידן? ראיתי שבמולטי ויטמין יש גם 250 יחידות סידן. האם להמשיך לקחת גם את הקלסיצו? האם אפשר לקחת את שניהם אחרי ארוחת הצהרים?

15/06/2017 | 16:04 | מאת: ד"ר חנין קב (Pharm.D)

שלום, אשמח לקבל יותר פרטים, גיל? מחלות רקע? תרופות ? האם יש לך חוסר סידן, אוסטאופורוזיס או מחלה אחרת? האם עשית בדיקת דם , האם יש חוסר בוויטמין B6 בסרום?

15/06/2017 | 16:15 | מאת: עמית

גיל 74. בדרך כלל בריאה. אין אוסטיאופורוזיס. אין מחלות רקע. אין חסר. בדיקות הדם תקינות אך התוצאות נמוכות. הנשירה החזקה החלה לפני כארבעה חודשים לאחר דלקת ריאות.

מנהלי פורום ייעוץ תרופתי